České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Riho SCANDIC S301 Pětiboký sprchový kout

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Rozměry: 90 x 90 cm

sleva
10 %

původně 28 713,- Kč

25 842,- Kč

akcenovinka

Čiré sprchové kouty půdorysem založené na pětiúhelníku se podobají broušeným drahokamům - u sprchovým zástěn Riho SCANDIC S301 to vzhledem k luxusnímu provedení s dokonale čirými výplněmi a nablýskanými panty platí minmálně dvojnásob. Pro koupelnu lepší a komfortnější, pro čistou radost ze sprchování - sprchový kout  SCANDIC S301, dodávaný v nominálních rozměrech 90 a 100 cm, učiní interiér nezapomenutelným.

Krása bezrámové konstrukce, krása ničím nenarušených tabulí čirého bezpečnostního skla (navíc o luxusní tloušťce 8 mm!), závěšených výhradně na mechanicky i esteticky dokonalých pantech - to je v kostce exkluzivní zástěnová kolekce Riho SCANDIC, jádro a zároveň pomyslný vrchol naší nabídky sprchových koutů této prestižní značky. Oceníte jistě i nadstandardní výšku 200 cm, stejně jako hydrofóbní povrchovou úpravu Riho SHIELD, která pomáhá vynést užitnou hodnotu všech výrobků SCANDIC téměř až ke hvězdám.

Sprchové zástěny (tedy sprchové kouty, dveře a pevné stěny) značky Riho patří k tomu nejlepšímu, co lze v rámci cenově dostupných koupelnových řešení na našem trhu nalézt. Svým posláním a zejména úrovní zpracování, kvalitou materiálů a exkluzivitou designu se řadí do vyšší střední až vyšší zástěnové třídy. Samozřejmostí je až pedantský důraz na vyznění detailu v rámci celku, provozní spolehlivost, odolnost a komfort při manipulaci s pohyblivými součástmi. Sprchové kouty Riho jsou tak ideální volbou i pro velmi náročné zákazníky, který záleží na tom, abych jejich koupelna ožila jemnou a smyslnou harmonií designové krásy a špičkové technologie.

Český výrobce RIHO CZ je dceřinnou společnost firmy RIHO International, Nizozemsko. Tradice působnosti této oblíbené evropské značky na tuzemském trhu se datuje od roku 1994. Produktové portfolio společnosti zahrnuje široké spektrum výrobků z oboru technického zařízení budov a zařizovacích předmětů sanitární techniky pro koupelny, jako jsou skleněné sprchové a vanové zástěny, sprchové vaničky z akrylátu i litého mramoru, masážní parní boxy, akrylátové koupací vany, hydromasážní vany, speciální balneologické masážní vany, sprchové odtokové žlaby, koupelnový nábytek a doplňky. Těžištěm produkce výrobce je několik kompletních řad sofistikovaných sprchových zástěn v sériích BALTIC, FJORD, NAUTIC, HAMAR, LUCENA, POLAR a SCANDIC, které zahrnují všechny běžné i nestandardní koupelnové instalace; podle svého gusta i kapsy si z nich může vybrat každý. Vysoká technická úroveň, kvalita, jakož i provozní spolehlivost výrobků RIHO je pověstná - však také bez problémů osloví zejména náročnější klientelu. Na vybrané produkty je poskytována nadstandardní obchodní záruka.  Značka RIHO je synonymem nadčasových koupelnových konceptů s mimořádnou užitnou hodnotou a dlouhodobou technickou životností. České koupelny doporučují!

výrobce

Riho

kód výrobku

GC40200

půdorysný tvar

pětihran

vstup

čelní

stranová varianta

univerzální

systém otvírání

pantový

pevné segmenty

2

pohyblivé segmenty

1

konstrukce

bezrámová

materiál výplní

bezpečnostní sklo

provedení výplně

čiré

tloušťka výplně

8 mm

vodoodpudivá úprava

ano

délka

87 cm

šířka

87 cm

poloměr zakřivení R

0 mm

šířka vstupu

69 cm

výška

200 cm

komplet s vaničkou

ne

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.