České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Sanotti Sprchová vanička do bytových jader

Zvolená varianta:

sleva
10 %

původně 5 121,- Kč

4 609,- Kč

akcenovinka

Tento model akrylátové sprchové vaničky značky Sanotti se svými rozměry i určením skvěle hodí do bytových jader panelových domů klasického střihu. Obdélníková vanička, hluboká 16 cm, je charakteristická decentním designem a středově umístěným odtokem o průměru 52 mm.

Pod obchodní značkou Sanotti nabízí své produkty tuzemský výrobce akrylátových van, hydromasážních systémů, sprchových vaniček a SPA-masážních bazénů - společnost Webtec.  Akrylátové výrobky Sanotti jsou sice v nabídce na tuzemském trhu sanitární techniky relativně krátkou dobu, ale jejich elegantní design italského stylu, kvalita materiálu a špičkové zpracování, ve spojení s profesionálním servisem a přijatelnými cenami z nich dělá "tygra" mezi konkurenčními výrobky. Kvalita především - to je krédo značky Sanotti. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 5 roků od data prodeje.

výrobce

Sanotti

tvar

obdélník

materiál

akrylát

konstrukce

samonosná-nožky

délka

125 cm

šířka

76 cm

poloměr zakřivení R

0 mm

sedací vanička

ne

hloubka

16 cm

Ø odpadního otvoru

52 mm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.