České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kolo REKORD Kombiklozet

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Odpad: svislý

sleva
10 %

původně 3 958,- Kč

3 562,- Kč

akcenovinka

Z koupelnová série Kolo REKORD Vám zde nabízíme kombiklozet jak z praku - poctivě zpracovaný, s pořádnou dávkou estetického citu, to vše v kompaktním a bez výhrad funkčním výrobku, jenž zároveň bude "držákem", který Vás svoji životností bez problémů přežije. Vezmeme-li navíc v úvahu nízkou pořizovací cenu, úsporný splachovací mechanismus nádržky a také možnost vybrat si z verze se svislým a kolmým vyvedením odpadu, je jasné, že máme co dělat s jasným prodejním hitem.

Skládá se z:

  • Klozetu se svislým odpadem
  • Keramické nádrže s dvojitým splachováním 3/6 l

Název ucelené koupelnové série sanitární keramiky a nábytku REKORD známé značky Kolo může být docela příznačný - tyto zařizovací koupelnové předměty totiž hravě trhnou rekord v rychlosti, kterou se dostanou do Vaší koupelny a také do Vaší přízně. Jedná se o mimořádně dostupnou řadu, která za atraktivně nízké ceny nabízí více než dostatečnou úroveň komfortu a také oku lahodícího designu s řadou funkčních vychytávek.

Celé pojetí série Kolo REKORD se vyznačuje zejména estetickou svěžestí, díky které působí jednotlivé prvky v koupelně lehce a vzdušně - skvělý dojem tak koupelna zařízená ve stylu kolekce REKORD udělá nejen na Vás, ale také na každou návštěvu, která do ní zavítá. Stylově si řada nelibuje v okázalých kudrlinkách, ale v elegantní účelnosti a fukční jednoduchosti, které dominuje klasická oblost určujících tvarových linií - to ostatně dává jednotlivým zařizovacím předmětům potenciál mnohostranného využití v různorodě koncipovaných koupelnách.

Koupelnová série Kolo REKORD zaujímá v nabídce Českých koupelen místo v čele pomyslného pelotonu vezoucího se na vlně vkusu, užitku a dostupnosti.

Výrobce Kolo, člen nadnárodního koncernu Sanitec Group, je jedním z největších evropských producentů značkového sanitárního vybavení koupelen, zejména sanitární keramiky, koupelnového nábytku, akrylátových van a sprchových vaniček, sprchových koutů, masážních sprchových boxů a dalších položek. V portfoliu výrobce jsou desítky designových koupelnových sérií nejvyšší kvality a moderního atraktivního vzhledu. Jejich konceptům jsou přizpůsobeny i ostatní produkty, proto není nic snazšího, než si vybrat a stylově vybavit koupelnu ze zařizovacích předmětů a prvků značky Kolo v jednotném elegantním designu, a navíc i v rozumných cenových relacích. Kvalita, design, inovace - to jsou základní pilíře firemní filosofie, na které je založen úspěch i obliba produktů značky Kolo.  Sympatické motto výrobce "Myšlenky a řešení pro koupelny" ostatně ideu firmy dobře vystihuje. Výrobce je držitelem certifikátu systému řízení kvality - dle standardu ISO 9001. Značka Kolo je České republice velmi populární, vzhledem k široké prodejní síti, kvalitnímu servisu a relativně rychlé dostupnosti zboží.

výrobce

Kolo

kód výrobku

K99005

odpad

svislý

splachování

hluboké

oplach

standard

horizontální hloubka

62.5 cm

šířka

36.6 cm

výška

76.4 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.