České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kolo QUATTRO Závěsný klozet

Zvolená varianta:

sleva
10 %

původně 12 505,- Kč

11 255,- Kč

akcenovinka

Závěsná klozetová mísa skvěle demonstrující designovou nádheru koupelnové série Kolo QUATTRO. Na první pohled je vidět, že do interiéru přichází promyšlený a promakaný výrobek, který se jen tak neokouká.

Koupelnová série Kolo QUATTRO cílí zejména na milovníky moderní estetiky v podobě geometricky řešené elegance. Základním vzhledomým principem, jemuž se design všech výrobků v rámci kolekce QUATTRO přizpůsobuje, jsou motivy čtverce a obdélníku coby kontrapunktu k tradičním oválům a oblinám. Je to tak - vznešenost a čistota linií, stavící se do kontrastu k tradiční obloukovosti, na kterou jsme vždy byli v kontextu tuzemských koupelen zvyklí, si nezadržitelně razí cestu do moderních koupelnových interiérů a po právu si nachází čím dál více hrdých příznivců.

Řada QUATTRO se v rámci produktového portfolia Kolo řadí do vyšší třídy a nebojí se to dát najevo ani vypiplaným vzhledem, ani kvalitou technického a řemeslného zpracování - úcta k detailu z jednotlivých sanitárních i nábytkových produktů QUATTRO doslova sálá. Nerozpakujte se vyjádřit svoje estetické cítění nakoncipoováním koupelny v designovém duchu prvotřídní kolekce zařizovacích předmětů Kolo QUATTRO.

Výrobce Kolo, člen nadnárodního koncernu Sanitec Group, je jedním z největších evropských producentů značkového sanitárního vybavení koupelen, zejména sanitární keramiky, koupelnového nábytku, akrylátových van a sprchových vaniček, sprchových koutů, masážních sprchových boxů a dalších položek. V portfoliu výrobce jsou desítky designových koupelnových sérií nejvyšší kvality a moderního atraktivního vzhledu. Jejich konceptům jsou přizpůsobeny i ostatní produkty, proto není nic snazšího, než si vybrat a stylově vybavit koupelnu ze zařizovacích předmětů a prvků značky Kolo v jednotném elegantním designu, a navíc i v rozumných cenových relacích. Kvalita, design, inovace - to jsou základní pilíře firemní filosofie, na které je založen úspěch i obliba produktů značky Kolo.  Sympatické motto výrobce "Myšlenky a řešení pro koupelny" ostatně ideu firmy dobře vystihuje. Výrobce je držitelem certifikátu systému řízení kvality - dle standardu ISO 9001. Značka Kolo je České republice velmi populární, vzhledem k široké prodejní síti, kvalitnímu servisu a relativně rychlé dostupnosti zboží.

výrobce

Kolo

kód výrobku

K63100900

odpad

vodorovný

splachování

hluboké

oplach

standard

horizontální hloubka

53.5 cm

šířka

36 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.