České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Riho DAVOS Sprchová vanička čtvercová

!Zboží má 3 varianty

Zvolená varianta:

Rozměry: 100 x 100 cm

sleva
10 %

původně 6 413,- Kč

5 760,- Kč

akcenovinka

Jedny z nejkrásnějších akrylátorvých vaniček na našem trhu - vaničky Riho DAVOS se prezentují vysoce jakostním akrylátem se sametově příjemným povrchem a také překvapivě nízkými korpusy, na které jsme zvyklí spíše u vaniček litých. Samozřejmostí je tedy i odtokový otvor o průměru 90 mm. Přesnost linií ve všech klíčových tvarových verzích, odolnost a dlouhá životnost - když akrylátová vanička, tak některá z řady Riho DAVOS! Vaničky jsou typicky nabízené jak v klasické variantě k podezdění/zapuštění, tak v provedení s krycím panelem.

K pořádnému koutu pořádná sprchová vanička! (Pokud ovšem neinstalujete kout přímo na dlažbu...) Tak by to mělo být; žel bohu často není - nemálo z nás má tendenci výběr odpovídající sprchové vaničky podcenit navzdory faktu, že se jedná o mimořádně exponovaný a namáhaný díl, nesoucí celou váhu "sprchovaného". Sprchové vaničky značky Riho jsou navrženy a zkonstruovány tak, aby svým designem a kvalitou odpovídaly špičkové úrovni skleněných sprchových zástěn od tohoto předního světového výrobce. Ve všech tvarových a materiálových proměnách, ve všech estetických i užitných ohledech - vaničky Riho jsou výrobky s velkým "V".

Český výrobce RIHO CZ je dceřinnou společnost firmy RIHO International, Nizozemsko. Tradice působnosti této oblíbené evropské značky na tuzemském trhu se datuje od roku 1994. Produktové portfolio společnosti zahrnuje široké spektrum výrobků z oboru technického zařízení budov a zařizovacích předmětů sanitární techniky pro koupelny, jako jsou skleněné sprchové a vanové zástěny, sprchové vaničky z akrylátu i litého mramoru, masážní parní boxy, akrylátové koupací vany, hydromasážní vany, speciální balneologické masážní vany, sprchové odtokové žlaby, koupelnový nábytek a doplňky. Těžištěm produkce výrobce je několik kompletních řad sofistikovaných sprchových zástěn v sériích BALTIC, FJORD, NAUTIC, HAMAR, LUCENA, POLAR a SCANDIC, které zahrnují všechny běžné i nestandardní koupelnové instalace; podle svého gusta i kapsy si z nich může vybrat každý. Vysoká technická úroveň, kvalita, jakož i provozní spolehlivost výrobků RIHO je pověstná - však také bez problémů osloví zejména náročnější klientelu. Na vybrané produkty je poskytována nadstandardní obchodní záruka.  Značka RIHO je synonymem nadčasových koupelnových konceptů s mimořádnou užitnou hodnotou a dlouhodobou technickou životností. České koupelny doporučují!

výrobce

Riho

kód výrobku

DA69

tvar

čtverec

materiál

akrylát

konstrukce

samonosná-nožky

délka

90 cm

šířka

90 cm

poloměr zakřivení R

0 mm

výška

4.5 cm

sedací vanička

ne

hloubka

2.5 cm

Ø odpadního otvoru

90 mm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.