České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Polysan KAILA Obdélníková vana

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Instalace: vestavná

sleva
20 %

původně 14 790,- Kč

11 832,- Kč

akcenovinka

V případě vany Polysan KAILA jde o prvotřídní, rozměrnou akrylátovou vanu, jejímž prostřednictvím se český výrobce Polysan obrací na zákazníky žádající dostatek prostoru pro svoji koupel. Navzdory vnějším i vnitřním rozměrům není tato vana primárně určena ke koupeli ve dvou, cílovou skupinou se tak stávají osoby vyššího vzrůstu, které takto velkoryse pojatý vanový korpus přivítají v prvé řadě.

Opěrné prolisy, za účelem maximálního pohodlí spádovaná zádová část, praktické odkládací plochy, bohatá nabídka doplňků a montovatelných masáží – to je jen stručný výběr předností tohoto jakostního výrobku, za který se ve Vaší koupelně stydět určitě nebudete.

POLYSAN je český značkový výrobce koupacích i hydromasážních van, sprchových a vanových zástěn, sprchových vaniček, hydromasážních panelů, příslušenství a dalších sanitárních produktů. Základem firemní filosofie je vysoká úroveň kvality, provozní spolehlivosti a užitné hodnoty výrobků. Tradice od roku 1996, výrobní flexibilita a časté inovace produkce, společně s pravidelným uváděním novinek na přehlídkách a veletrzích řadí POLYSAN ke špičce tuzemských firem v oboru a ke stálicím na tomto trhu. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 7 let od data prodeje.

výrobce

Polysan

kód výrobku

26111

druh

pravoúhlá

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

jedno provedení

délka

190 cm

šířka

88 cm

výška

43 cm

objem

240 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.