České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Polysan LIDIE Symetrická rohová vana

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Instalace: vestavná

sleva
20 %

původně 12 570,- Kč

10 056,- Kč

akcenovinka

Z každé křivky vany Polysan LIDIE je patrný až pedantský důraz na účelné spojení elegance a maximálního pohodlí, jaké jen symetrická rohová vana může Vaší koupelně nabídnout.

Počínaje pečlivě spádovanou zádovou částí, přes opěrné boční prolisy a sametově hladký povrch dna, až po široce otevřený a prostorný vanový sedák, jakož i další horizontální odkládací plochy – LIDIE má co nabídnout a čím příjemně překvapit. Je přitom dostatečně kompaktní a díky svému uměřenému designu i téměř neomezeně kompatibilní s nejrůznějšími způsoby stylového pojetí koupelny.

POLYSAN je český značkový výrobce koupacích i hydromasážních van, sprchových a vanových zástěn, sprchových vaniček, hydromasážních panelů, příslušenství a dalších sanitárních produktů. Základem firemní filosofie je vysoká úroveň kvality, provozní spolehlivosti a užitné hodnoty výrobků. Tradice od roku 1996, výrobní flexibilita a časté inovace produkce, společně s pravidelným uváděním novinek na přehlídkách a veletrzích řadí POLYSAN ke špičce tuzemských firem v oboru a ke stálicím na tomto trhu. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 7 let od data prodeje.

výrobce

Polysan

kód výrobku

07111

druh

rohová

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

jedno provedení

délka

140 cm

šířka

140 cm

výška

45 cm

objem

215 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.