České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Polysan NAOS Asymetrická rohová vana

!Zboží má 16 variant

Zvolená varianta:

stranová varianta: levá

Délka: 150 cm

Instalace: vestavná

sleva
20 %

původně 10 100,- Kč

8 080,- Kč

akcenovinka

Ryzí variabilita v rohovém podání – jak jinak charakterizovat výjimečnou asymetrickou vanu Polysan NAOS, která bere stejný ohled na prostorové možnosti Vaší koupelny, jako bere na Vaše nároky v oblasti pohodlí.

Nebývá často k vidění, aby asymetrická rohová vana nabízela hned čtyři délkové varianty – u NAOSu můžete vybírat z verzí o délkách 150, 158, 170 a 180 cm. Zvážíme-li ještě výraznou přidanou hodnotu, kterou do hry vnáší kvalita zpracování a štědrá nabídka volitelného příslušenství, stává se vana NAOS neodolatelnou.

Velkou výhodou je vanový sedák, lisovaný do rohové části – vedle příležitosti k pohodlnému usazení na něm oceníte i možnost využít ho jako užitečnou odkládací plochu, kde budou veškeré nezbytnosti vždy po ruce.

Vanu je možné osadit některým ze široké palety masážních systémů, odstupňovaných cenově podle bohatosti výbavy.

POLYSAN je český značkový výrobce koupacích i hydromasážních van, sprchových a vanových zástěn, sprchových vaniček, hydromasážních panelů, příslušenství a dalších sanitárních produktů. Základem firemní filosofie je vysoká úroveň kvality, provozní spolehlivosti a užitné hodnoty výrobků. Tradice od roku 1996, výrobní flexibilita a časté inovace produkce, společně s pravidelným uváděním novinek na přehlídkách a veletrzích řadí POLYSAN ke špičce tuzemských firem v oboru a ke stálicím na tomto trhu. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 7 let od data prodeje.

výrobce

Polysan

kód výrobku

18111

druh

asymetrická

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

pravá/levá

délka

150 cm

šířka

100 cm

výška

43 cm

objem

200 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.