České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Polysan PROJEKTA Asymetrická rohová vana

!Zboží má 4 varianty

Zvolená varianta:

stranová varianta: levá

Instalace: vestavná

sleva
25 %

původně 9 460,- Kč

7 095,- Kč

akcenovinka

Šetříte ve své koupelně każdým centimetrem, a přesto byste v ní rádi uvítali kvalitní a stylově nápaditou vanu nabízející plnohodnotné vykoupání? Pokud ano, výhody vany Polysan PROJEKTA zcela jistě oceníte.

PROJEKTA přivádí design asymetrické rohové vany k funkční dokonalosti. Přiměřeně se svažující zádová část nabízí dostatek pohodlí, přičemž díky zkosení vanu snadno doplníte vhodným umyvadlem, aniž byste plýtvali cenným místem. Kvalita poctivého akrylátu, podložená 7letou obchodní zárukou, je příslibem, že PROJEKTA se stane Vaším miláčkem na hodně, hodně dlouho. A co vítané zpestření v podobě možnosti instalovat do vany masážní systém? Polysan PROJEKTA má co nabídnout...

POLYSAN je český značkový výrobce koupacích i hydromasážních van, sprchových a vanových zástěn, sprchových vaniček, hydromasážních panelů, příslušenství a dalších sanitárních produktů. Základem firemní filosofie je vysoká úroveň kvality, provozní spolehlivosti a užitné hodnoty výrobků. Tradice od roku 1996, výrobní flexibilita a časté inovace produkce, společně s pravidelným uváděním novinek na přehlídkách a veletrzích řadí POLYSAN ke špičce tuzemských firem v oboru a ke stálicím na tomto trhu. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 7 let od data prodeje.

výrobce

Polysan

kód výrobku

20111

druh

asymetrická

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

pravá/levá

délka

160 cm

šířka

80 cm

výška

44 cm

objem

190 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.