České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Ravak ROSA I Asymetrická rohová vana

!Zboží má 6 variant

Zvolená varianta:

stranová varianta: levá

Délka: 140 cm

sleva
25 %

původně 7 890,- Kč

5 918,- Kč

akcenovinka

Vana s nejširšími možnostmi uplatnění a s bohatou škálou doplňků a variant využití. Dodáváme ji ve velikostech 160, 150 a 140x105 cm ve variantě pravé a levé. Vnější rozměry vany jsou úsporné, ale využitelný vnitřní prostor je obrovský. Vhodná od sídlištních koupelen až po luxusní komplety ve vilách. Lze doplnit stěnami VSK 2, EVSK 1.

Je-li růže královnou mezi květinami, je ROSA královnou mezi vanami. Nebo snad znáte nějakou jí podobnou? K žádné jiné vaně není možno dokoupit tolik příslušenství jako k vaně Rosa.

Není nutné koupelnu přizpůsobovat vaně. Vana ROSA se přizpůsobí Vaší koupelně. Vyrábí se v šesti variantách. Tři rozměry v levém a tři rozměry v pravém provedení.

ROSA je inspirující - Nemáte chuť vybourat staré a postavit nové?

V kombinaci s madlem ROSA nerez se jedná o skutečnou lahůdku.

ROSA je bezproblémová - k vaně je prodávána podpora, která zvládá podepřít i sedací část. Pokud je zapotřebí vanu obložit, je možno zakoupit polystyrenový nosič (včetně schodů), který celou práci usnadní. Použití polystyrenového nosiče je vhodné i z důvodu hlukové a tepelné izolace.

ROSA je slavná - vana ROSA byla oceněna na řadě mezinárodních veletrhů.

Vanu ROSA je možno podezdít nebo posadit na polystyrenový nosič a obložit. Případně použít čelní krycí akrylátový panel. Vana je vhodná do malého prostoru, ale v plném vybavení poskytne komfort i v té nejluxusnější koupelně.

ROSA je velký a pohodlný sprchový kout - kolmé stěny v její sprchové části umožňují pohodlné stání při sprchování. Při sprchování ale není nutné jenom stát. Je možné si pohodlně sednout.

ROSA je pro každého - K vaně Rosa je možné dokoupit několik druhů vanových stěn: od nejekonomičtějších až po vanové nástavby vybavené hydromasážním systémem.

ROSA je pohodlná - při relaxaci je možné si hlavu opřít o měkký podhlavník. Pohodlnému vstávání ve vaně napomůže vhodně umístěné madlo.

ROSA je něžná - ROSA je vyráběna z toho nejlepšího možného materiálu, který Vás pohladí - akrylátu Lucite®.

Příslušenství: samostatný vanový odtokový komplet, krycí panel, madla, podhlavník. Na vanu ROSA I v rozměrech 160 a 150 x 105 cm, polystyrenový nosič (komplet) a na všechny tři rozměry vany (tj. 140, 150 a 160 x 105 cm) polystyrenový panel.

Značkové výrobky RAVAK jsou velmi populární - na stejnojmenného zeleného firemního maskota Žabáka si vzpomene téměř každý. V nabídkovém portfoliu největšího výrobce sanitární techniky ve střední a východní Evropě - tradiční české společnosti Ravak - nacházíme širokou paletu kvalitních sprchových koutů, vanových a sprchových zástěn, sprchových vaniček a akrylátových van, včetně hydromasážních. Kvalita výrobků, moderní výrobní technologie i nadčasovost designu všech produktů odrážejí současný rozmach oboru sanitární techniky. Přesvědčení o tom, že technická dokonalost je samozřejmostí, avšak teprve prvotřídní design otvírá nové dimenze užitné hodnoty výrobků, se stalo východiskem pro úzkou spolupráci firmy Ravak s návrhářským studiem DESIGN A STORZ, která vnesla cenné zkušenosti z oblasti automobilového designu do oboru sanitární techniky. Vysokou kvalitu všech výrobků Ravak garantuje mimo jiné certifikát ISO 9001:2000. Ravak v podání Českých van - pro Vaši koupelnu jen to nejlepší!

výrobce

Ravak

kód výrobku

CI01000000

druh

asymetrická

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

pravá/levá

délka

140 cm

šířka

105 cm

výška

45 cm

objem

210 l

hmotnost

24 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.