České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Estap BYJA Obdélníková vana do bytových jader (ocelová)

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

stranová varianta: pravá

sleva
10 %

původně 4 050,- Kč

3 645,- Kč

akcenovinka

Ocelová smaltovaná vana do bytových jader - s prolisovaným otvorem pro odpad otočného umyvadla.

Slovenská společnost ESTAP je tradičním výrobcem ocelových smaltovaných van, sprchových vaniček, hydromasážních systémů a sanitárního příslušenství. Ve výrobním portfoliu jsou kromě standardních van i produkty anatomicky tvarované, s integrovanými vanovými madly či protiskluzovou úpravou dna, zájemci o welness mají možnost si vybrat z několika firemních masážních systémů. ESTAP tak patří k několika málo evropským výrobcům, kteří realizují instalace hydromasáží do ocelových smaltovaných van. Vany ESTAP se nabízejí v zástavbových délkách od 105 do 180 cm, a pokrývají tak nejběžnější požadavky sanitárních instalací. Kromě standardně dodávaného základního bílého provedení je k dispozici dalších 11 barevných odstínů smaltu. Zcela ojedinělý je však unikátní designový koncept ESTAP OMBRÉ s průnikem dvou vybraných barev, zvláště vhodný pro exkluzívní hydromasážní modely van. Dodejme, že výrobce ESTAP je majitelem patentovaného know-how tzv. suchého smaltování na elektrostatické bázi - velice sofistikované a ekologické moderní technologie, která je základem kvalitní povrchové úpravy smaltovaných výrobků.

Slovenská společnost ESTAP je tradičním výrobcem ocelových smaltovaných van, sprchových vaniček, hydromasážních systémů a sanitárního příslušenství. Ve výrobním portfoliu jsou kromě standardních van i produkty anatomicky tvarované, s integrovanými vanovými madly či protiskluzovou úpravou dna, zájemci o welness mají možnost si vybrat z několika firemních masážních systémů. ESTAP tak patří k několika málo evropským výrobcům, kteří realizují instalace hydromasáží do ocelových smaltovaných van. Kromě standardně dodávaného základního bílého provedení je k dispozici dalších 11 barevných odstínů smaltu. Dodejme, že výrobce ESTAP je majitelem patentovaného know-how tzv. suchého smaltování na elektrostatické bázi - velice sofistikované a ekologické moderní technologie, která je základem kvalitní povrchové úpravy smaltovaných výrobků.

výrobce

Estap

kód výrobku

ESTAPBYJA160-P

druh

pravoúhlá

barva

bílá

materiál

ocel smaltovaná

typ

hladká

varianta

pravá/levá

délka

160 cm

šířka

71 cm

výška

40 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.