České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Teiko VZKO 1/80 Vanová zástěna oblouková jednodílná

!Zboží má 10 variant

Zvolená varianta:

Použití: pro vanu JÁVA

provedení profilů: bílé

sleva
25 %

původně 3 895,- Kč

2 921,- Kč

akcenovinka

Teiko STANDARD model VZKO 1/80 je jednokřídlá otvíravá rámová vanová zástěna, vytvarovaná do oblouku podle zakřivení čel vybraných koupacích van z produkce Teiko.

Nabízí se v pěti různých variantách - pro vany JÁVA, CEJLON, ISLAND, SAMOS a AURIGA.

Je zhotovena z hliníkových profilů v bílé barvě, s výplní z umělého skla polystyrolu v provedení PEARL. Jiné druhy skel nejsou u tohoto produktu dostupné.

Je opatřena stěnovou otočnou lištou, která umožňuje neomezené otvírání / sklápění jak do prostoru nad vanou, tak i vně vany.

Šířka zástěny je 80 cm, výška je 135 cm.

Představujeme Vám variantu vanové zástěny Teiko VZKO 1/80 určenou pro vanu JÁVA.

Instalace vanové zástěny je jednoduchá. Při montáži se připevní do připraveného stěnového profilu, který se napevno fixuje ke stěně pomocí přibalených hmoždinek a vrutů.

Spáry se utěsní bílým nebo bezbarvým sanitárním silikonem.

Po instalaci zástěny nezapomeňte odstranit ochrannou fólii z vnitřní strany výplně.

Česká společnost Teiko se od roku 1992 řadí k nejúspěšnějším výrobcům sanitární techniky v regionálním i evropském kontextu. Svědčí o tom nejen široké spektrum nabízených produktů (akrylátové vany, hydromasážní vany, sprchové vaničky, sprchové a vanové zástěny, sprchové boxy, masážní boxy, parní masážní boxy, umyvadla, bazény SPA a další výrobkové linie), ale také popularita značky Teiko u zákazníků. O standardu kvality, dokladované mimo jiné prestižním certifikátem ISO 9001:2000, mnohé vypovídá zejména používání špičkových akrylátových desek exkluzivní značky Lucite, bezpečnostních kalených skel, jakostních hliníkových profilů a dalších osvědčených sanitárních komponentů. Ještě před koupí tak víte, že se na Vámi vybraný výrobek z dílny Teiko budete moci plně spolehnout, což ještě podtrhuje výrobcem garantovaná záruka až 10 let od data prodeje. Na klidném spaní pak přidá vědomí, že vznikl s nejvyšší ohleduplností k životnímu prostředí (dle přísné normy ISO 14001).

výrobce

Teiko

kód výrobku

V311080N51T21011

tvar

obloukový

stranová varianta

univerzální

pevné segmenty

0

pohyblivé segmenty

1

systém otvírání

otočný

konstrukce

rám – bílý

materiál výplně

umělé sklo

provedení výplně

matné / zneprůhledňující

vodoodpudivá úprava

ne

šířka

80 cm

výška

135 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.