České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kolpa San MINI Obdélníková vana

Zvolená varianta:

11 974,- Kč

akcenovinka

Akrylátová obdélníková minivana Kolpa San s příznačným názvem MINI 100 je naprostým unikátem - drží totiž délkový rekord nejmenší koupací vany v Evropě!

Máte opravdu maličkou koupelnu a přesto byste raději dali přednost vaně před sprchovým koutem? Pak je vana Kolpa San MINI 100 pro Vás ideálním řešením, s délkou pouhých 100 cm a rovným (neodstupňovaným) dnem. Basketbalisté prominou...

V kombinaci s vhodnými sprchovými dveřmi nebo sprchovou zástěnou získáte plnohodnotnou koupelnovou kombinaci. Ocení hlavně rodiny s malými dětmi - kromě Vašich ratolestí se do vany MINI 100 pohodlně vejdou i jejich hračky.

Slovinský značkový výrobce sanitárních zařizovacích předmětů - společnost KOLPA SAN - nabízí široké portfolio výrobků pro vybavení koupelen: akrylátové koupací vany ve dvou kvalitativně odlišných liniích, hydromasážní vany, vany sedací i vany s dvířky, vanové a sprchové zástěny, sprchové kouty, sprchové vaničky, sprchové masážní boxy, koupelnový nábytek, koupelnové doplňky, a.j.

Elegantní propracovaný design a dokonalé řemeslné zpracování se snoubí s dobrou kvalitou použitých materiálů a vysokou provozní spolehlivostí finálních výrobků Kolpa San. Přijatelné ceny jsou třešničkou na dortíku tohoto sympatického evropského výrobce.

výrobce

Kolpa San

druh

pravoúhlá

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

100 cm

šířka

70 cm

výška

38 cm

objem

110 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.