České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Teiko VZKR 2 Vanová zástěna 90

!Zboží má 6 variant

Zvolená varianta:

Provedení profilů: bílé

Provedení skla: čiré (sklo)

Úprava Water off: ne

sleva
25 %

původně 4 625,- Kč

3 468,- Kč

akcenovinka

Dvoudílná rámová vanová zástěna Teiko VZKR 2/90 je vhodná pro všechny typy van klasických obdélníkových van (případně vybraných rohových asymetrických van) s plochým okrajem a z nabídky Teiko ještě k rohové vaně BODAM L / P.

Zástěna VZKR 2/90 je vyrobena z hliníkových profilů v bílé barvě. Výplně rámů obou pohyblivých segmentů jsou z čirého bezpečnostního skla. Na spodní straně jsou obě křídla opatřena těsnící lištou ze silikonové pryže.

Šířka stěnového segmentu je 43 cm, šířka navazujícího volného segmentu je 41 cm.

Při montáži se zástěna jednoduše připevní do připraveného profilu přišroubovaného pomocí hmoždinek napevno ke zdi. Vanová zástěna umožňuje díky kloubovému provedení sklopení ke zdi u obou dílů a šetří tak místo v případě kdy ji nehodláte používat.

Česká společnost Teiko se od roku 1992 řadí k nejúspěšnějším výrobcům sanitární techniky v regionálním i evropském kontextu. Svědčí o tom nejen široké spektrum nabízených produktů (akrylátové vany, hydromasážní vany, sprchové vaničky, sprchové a vanové zástěny, sprchové boxy, masážní boxy, parní masážní boxy, umyvadla, bazény SPA a další výrobkové linie), ale také popularita značky Teiko u zákazníků. O standardu kvality, dokladované mimo jiné prestižním certifikátem ISO 9001:2000, mnohé vypovídá zejména používání špičkových akrylátových desek exkluzivní značky Lucite, bezpečnostních kalených skel, jakostních hliníkových profilů a dalších osvědčených sanitárních komponentů. Ještě před koupí tak víte, že se na Vámi vybraný výrobek z dílny Teiko budete moci plně spolehnout, což ještě podtrhuje výrobcem garantovaná záruka až 10 let od data prodeje. Na klidném spaní pak přidá vědomí, že vznikl s nejvyšší ohleduplností k životnímu prostředí (dle přísné normy ISO 14001).

výrobce

Teiko

kód výrobku

V311090N52T42001

tvar

rovný

stranová varianta

univerzální

pevné segmenty

0

pohyblivé segmenty

2

systém otvírání

skládací

konstrukce

rám – bílý

materiál výplně

bezpečnostní sklo

provedení výplně

čiré

vodoodpudivá úprava

ne

šířka

90 cm

výška

135 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.