České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Polysan HERHIS Volně stojící vana

Zvolená varianta:

sleva
20 %

původně 75 200,- Kč

60 160,- Kč

akcenovinka

Vana Polysan HERHIS je vyrobena z umělého mramoru. Vnitřní a vnější formy vany jsou pečlivě zabroušeny a sesazeny. Vytváří tak dokonalý efekt kompaktní hmoty solitéru v prostoru koupelny. Součástí vany je integrovaný přepad a odpad se systémem „Up and Down“.

Chcete-li na svoji koupelnu strhnout pozornost, s vanou Polysan HERHIS se Vám to bezpochyby podaří zcela zaručeně – a bude to pozornost věru zasloužená. Pokud jste do této chvíle byli zvyklí pouze na akrylátové, případně smaltové vany běžných parametrů, zůstanete nad tímto mramoritovým monolitem stát v němém úžasu. Ušlechtilost materiálu svázaná do moderně (řeklo by se kubisticky) pojatých vanových linií jde ruku v ruce s nekompromisní kvalitou a důrazem na čistotu provedení.

Exkluzivitě tohoto netypického výrobku odpovídá samozřejmě i příslušná cenová hladina, která je však vzhledem k použitému materiálu a výrobní technologii stále velice příznivá. Investice do tohoto produktu litovat v žádném případě nebudete.

Polysan HERHIS může být její (her) a může být jeho (his) – může být jen a jen Vaše.

Z důvodu zvýšení pevnosti, neměnného desingu a plného využití vlastností litého mramoru (tedy ostrých hladkých hran) nejsou mramoritové vany Polysan vybaveny integrovaným vanovým přepadem!

POLYSAN je český značkový výrobce koupacích i hydromasážních van, sprchových a vanových zástěn, sprchových vaniček, hydromasážních panelů, příslušenství a dalších sanitárních produktů. Základem firemní filosofie je vysoká úroveň kvality, provozní spolehlivosti a užitné hodnoty výrobků. Tradice od roku 1996, výrobní flexibilita a časté inovace produkce, společně s pravidelným uváděním novinek na přehlídkách a veletrzích řadí POLYSAN ke špičce tuzemských firem v oboru a ke stálicím na tomto trhu. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 7 let od data prodeje.

výrobce

Polysan

kód výrobku

10613

druh

volně stojící

barva

bílá

materiál

umělý mramor

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

170 cm

šířka

72 cm

výška

46 cm

objem

235 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.