České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Duscholux DUSCHO FREE CAPRIVI Volně stojící vana 580

!Zboží má 7 variant

Zvolená varianta:

Instalace: vestavná

Amaturová lavice: ne

sleva
10 %

původně 115 194,- Kč

103 676,- Kč

akcenovinka

Je více než jen vanou: nová DUSCHO FREE CAPRIVI s nápadnou kombinací materiálů se nese ve znamení luxusu a designu. Vana s přepadovým žlábkem ve třech variantách se v každé koupelně stane jejím středobodem a výjimečným stylovým zařízením z akrylátu., designu dřeva a chromu.

Ponořte se do pocitů poklidu a harmonie. Když voda dosahuje až k okraji a v jemných kaskádách se přes něj přelévá, Vaše relaxace dosahuje vrcholu. Nadbytečná voda je odváděna spolu s Vašimi starostmi a každodenním stresem. Vana DUSCHO FREE CAPRIVI, středobod každé koupelny, skýtá neuvěřitelný a hluboký zážitek.

Vana je vhodná pro vnější i vnitřní zapuštění do separátní např. žulové popř. mramorové desky. Na základě obtokového přepadového žlábku kolem vany je naplnění vany po okraj možné.Vnitřní prostor vany odpovídá délce a šířce pravoúhlé vany o rozměrech 1800x800 mm.

výrobce

Duscholux

kód výrobku

614.580000

druh

volně stojící

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

198 cm

šířka

98 cm

výška

41 cm

objem

250 l

hmotnost

50 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.