České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Sanotti ROMANZA Asymetrická rohová vana

!Zboží má 4 varianty

Zvolená varianta:

stranová varianta: levá

Délka: 150 cm

sleva
25 %

původně 7 820,- Kč

5 865,- Kč

akcenovinka

Akrylátová vana Sanotti ROMANZA - "kapka sladké Itálie" - je vzhledově velmi výrazný rohový asymetrický model, který se nabízí ve dvou délkových variantách 150x90cm a 160x90cm, v levém či pravém stranovém provedení.

Design vany je založen na zdařilém propojení několika různých obloukových linií, asymetrický koupací prostor má oblý klínovitý tvar zužující se směrem k nožní partii. Zádová část má přiměřený sklon pro pohodlnou relaxaci. Asymetricky řešený je i relativně hluboký sedák srpkovitého tvaru pro komfortní sprchování. Odtok a přepad jsou situovány poblíž pravoúhlého rohu u vnější hrany. Plochy okrajů po obvodu vany jsou rovné, středový "ostrůvek" je vhodný pro instalaci stojánkové bateriové sady nebo ovladačů hydromasáže.

Vana ROMANZA bude jistě praktickou ozdobou všech koupelen, ale dokonalou trefou hlavně v těch méně prostorných. Vanu ROMANZA lze instalovat do rohu i do nesouměrné niky. Jako volitelné příslušenství se nabízí elegantní čelní krycí panel, výztužný rám, vanová madla či odtokové sety, zájemci o hydromasážní verzi mají možnost vybrat si například některou z variant masážního systému BRAVA.

Pod obchodní značkou SANOTTI nabízí své produkty tuzemský výrobce akrylátových van, hydromasážních systémů, sprchových vaniček a SPA-masážních bazénů - společnost Webtec.Akrylátové vany SANOTTI jsou sice v nabídce na tuzemském trhu sanitární techniky relativně krátkou dobu, ale jejich elegantní design italského stylu, kvalita materiálu a špičkové zpracování, ve spojení s profesionálním servisem a přijatelnými cenami z nich dělá "tygra" mezi konkurenčními výrobky. Kvalita především - to je krédo značky SANOTTI. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 5 roků od data prodeje. Společnost Webtec dále nabízí zcela ojedinělou službu, a sice individuální zakázkovou výrobu atypických akrylátových van a sprchových vaniček či bazénů - dle Vašich konkrétních požadavků.

výrobce

Sanotti

kód výrobku

ROM150L

druh

asymetrická

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

pravá/levá

délka

150 cm

šířka

90 cm

výška

45 cm

objem

130 l

hmotnost

18 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.