České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Sanotti FLAMENGO Asymetrická rohová vana

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

stranová varianta: levá

sleva
25 %

původně 8 938,- Kč

6 703,- Kč

akcenovinka

Akrylátová vana Sanotti FLAMENGO nezůstává nic dlužna svému názvu. Moderní, dynamický design vany se rozhodně nedá označit jako krotký nebo dokonce usedlý. Tento rohový asymetrický model se vyrábí zatím v jediné délkové verzi 160x90 cm, v levé nebo pravé stranové variantě.

V daném půdorysném rámci je koncipován asymetricky řešený oblý koupací prostor s oboustranně zúženou střední partií - přibližně ve tvaru osmičky. Vana je opatřena středovým přepadem a odtokem, což je konstrukční řešení ne zcela běžné u výrobků o délce 160 cm. Tato specialita může být pro některé zájemce při výběru vany důležitá. Zádová část má přiměřený sklon pro pohodlnou relaxaci. Rohový sedák v elegantním tvaru "lodní plachty" umožňuje komfortní sprchování. Plochy okrajů po obvodu vany jsou rovné, dva protilehlé středové "ostrůvky" na obou podélných stranách jsou vhodné pro instalaci stojánkové bateriové sady nebo ovladačů hydromasáže.

Vana FLAMENGO se díky své standardní délce 160 cm výborně uplatní například ve stávajících koupelnách panelových domů při rekonstrukcích bytových jader, ale zcela jistě i v nových, vzhledově svěžích sanitárních konceptech. Vanu FLAMENGO lze instalovat do rohu i do nesouměrné niky. Jako volitelné příslušenství se nabízí elegantní čelní krycí panel, výztužný rám, vanové madlo a podhlavník či odtokové sety. Zájemci o hydromasážní verzi mají možnost vybrat si například některou z variant masážního systému BRAVA.

Pod obchodní značkou SANOTTI nabízí své produkty tuzemský výrobce akrylátových van, hydromasážních systémů, sprchových vaniček a SPA-masážních bazénů - společnost Webtec.Akrylátové vany SANOTTI jsou sice v nabídce na tuzemském trhu sanitární techniky relativně krátkou dobu, ale jejich elegantní design italského stylu, kvalita materiálu a špičkové zpracování, ve spojení s profesionálním servisem a přijatelnými cenami z nich dělá "tygra" mezi konkurenčními výrobky. Kvalita především - to je krédo značky SANOTTI. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 5 roků od data prodeje. Společnost Webtec dále nabízí zcela ojedinělou službu, a sice individuální zakázkovou výrobu atypických akrylátových van a sprchových vaniček či bazénů - dle Vašich konkrétních požadavků.

výrobce

Sanotti

kód výrobku

FLA160L

druh

asymetrická

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

pravá/levá

délka

160 cm

šířka

90 cm

výška

45 cm

objem

150 l

hmotnost

20 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.