České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

T-line MONIKA Asymetrická rohová vana

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

stranová varianta: levá

4 688,- Kč

akcenovinka

Akrylátová rohová asymetrická vana MONIKA je právem nejoblíbenějším a nejprodávanějším modelem distribuční série T-line.

Vyrábí se pouze v nejběžnější rozměrové variantě 160 x 100 cm, je tedy určena k univerzálnímu použití ve středně velkých koupelnách. Je k dispozici v levé a pravé stranové variantě.

Vana T-line MONIKA na první pohled zaujme líbivým tvarem s plynule zaobleným čelem a propracovaným designem.

Dostatečně velký koupací prostor oválného tvaru evokuje pocit pohodlí a útulnosti při koupeli, za zmínku stojí i fakt, že vana je nadstandarně hluboká - 46 cm! Ve vaně T-line MONIKA si určitě nezaplavete, ale zcela jistě se do koupele pořádně ponoříte.

Odtokový a přepadový otvor jsou situovány ve středu vany. Relativně široké okraje jsou ploché, bez anatomických prolisů.

Velmi výrazným a zdařile designově řešeným prvkem je rohový sedák v romantickém tvaru dívčích rtů. Uživatelé tak mají zaručeno pohodlí i při sprchování.

Jako materiál pro výrobu vany T-line MONIKA je použit 100% akrylát o výchozí tlouštce desky 3,2 mm. K dispozici je pouze základní bílé provedení.

Koncept ECONOMY řady akčních produktů (zejména koupacích van, sprchových vaniček a sprchových koutů) distribuční série T-LINE je novou alternativní výrobní a prodejní linií předního českého značkového výrobce sanitární techniky. Vedle standardně vyráběných a v katalozích  uváděných produktů, jsou limitovaně a pouze prostřednictvím vybraných distributorů uváděny na trh nové zajímavé produkty prvotřídní kvality, líbivého designu a se základní obchodní zárukou. Nabízí se šance nakoupit koupelnové vybavení ve velmi příznivých cenových relacích, platí zde doslovně: hodně muziky za málo peněz. Přesvěčte se, že dobrá kvalita nemusí být drahá!

výrobce

T-line

kód výrobku

VVR7501

druh

asymetrická

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

pravá/levá

délka

160 cm

šířka

100 cm

výška

46 cm

hmotnost

23 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.