České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

T-line KLASIK BYJA Obdélníková vana do bytových jader (akrylátová)

!Zboží má 10 variant

Zvolená varianta:

Délka: 120 cm

stranová varianta : levá

sleva
10 %

původně 6 071,- Kč

5 464,- Kč

akcenovinka

Vany T-line KLASIK-BYJA s otvorem pro odpad otočného umyvadla jsou určeny k výměnám za původní ocelové smaltované vany, dříve hojně používané v bytových jádrech panelových domů.

Jako materiál pro výrobu van série T-line KLASIK-BYJA je použit 100% akrylát o výchozí tlouštce desky 4 mm.

Vyrábějí se v délkách 120, 150, 160, 170 a 180 cm, v levé nebo pravé stranové variantě umístění otvoru pro prostup odpadní trubky otočného umyvadla.

Představujeme Vám délkovou variantu vany T-line KLASIK-BYJA 120 x 70 cm.

Vany T-line KLASIK-BYJA 120 se dobře uplatní v případech, kdy stávající koncept koupelny v bytovém jádru nemůžete nebo nehodláte měnit, ale dožilou původní ocelovou smaltovanou vanu byste rádi nahradili moderní akrylátovou.

K vanám T-line KLASIK-BYJA 120 můžete doplnit veškeré další příslušenství, které zvýši komfort koupele i vzhled vany. Nabízejí se plastové čelní krycí panely, vanová madla a elegantní podhlavníky, vanové sifony s přepadem a pryžovou zátkou nebo moderní odtokové sady s mechanickým ovládáním výpusti.

Koncept ECONOMY řady akčních produktů (zejména koupacích van, sprchových vaniček a sprchových koutů) distribuční série T-LINE je novou alternativní výrobní a prodejní linií předního českého značkového výrobce sanitární techniky. Vedle standardně vyráběných a v katalozích  uváděných produktů, jsou limitovaně a pouze prostřednictvím vybraných distributorů uváděny na trh nové zajímavé produkty prvotřídní kvality, líbivého designu a se základní obchodní zárukou. Nabízí se šance nakoupit koupelnové vybavení ve velmi příznivých cenových relacích, platí zde doslovně: hodně muziky za málo peněz. Přesvěčte se, že dobrá kvalita nemusí být drahá!

výrobce

T-line

kód výrobku

VVK0101-BYJA-L

druh

pravoúhlá

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

jedno provedení

délka

120 cm

šířka

70 cm

výška

38 cm

objem

85 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.