České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kolpa San CAVATINA Sedací vana

Zvolená varianta:

12 679,- Kč

akcenovinka

Akrylátová obdélníková sedací vana Kolpa San CAVATINA 120 je elegantní model s oblými tvary a přechody koupacího prostoru i sedáku.

Pohled na půdorys koupacího prostoru připomíná ležatou osmičku - známý symbol pro nekonečno... Nekonečnou pohodu v koupelně byste tak měli zažít i s touto malou, ale šikovnou a praktickou vanou.

Vana Kolpa San CAVATINA je opatřena rovným okrajem bez prolisů, nabízí se zde tedy možnost instalace některé z vanových zástěn pro obdélníhové vany, které Vám zajistí i nerušené sprchování vsedě.

Slovinský značkový výrobce sanitárních zařizovacích předmětů - společnost KOLPA SAN - nabízí široké portfolio výrobků pro vybavení koupelen: akrylátové koupací vany ve dvou kvalitativně odlišných liniích, hydromasážní vany, vany sedací i vany s dvířky, vanové a sprchové zástěny, sprchové kouty, sprchové vaničky, sprchové masážní boxy, koupelnový nábytek, koupelnové doplňky, a.j.

Elegantní propracovaný design a dokonalé řemeslné zpracování se snoubí s dobrou kvalitou použitých materiálů a vysokou provozní spolehlivostí finálních výrobků Kolpa San. Přijatelné ceny jsou třešničkou na dortíku tohoto sympatického evropského výrobce.

výrobce

Kolpa San

druh

sedací

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

jedno provedení

délka

120 cm

šířka

70 cm

výška

48 cm

objem

115 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.