České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Estap MINI-S Obdélníková sedací vana

Zvolená varianta:

sleva
11 %

původně 3 360,- Kč

2 990,- Kč

akcenovinka

Ocelová smaltována vana Estap MINI-S je ideálním multifunkčním řešením do prostorově výrazně limitovaných koupelen.

Může však být i vhodnou doplňkovou variantou při zařizování standardní koupelny.

sedací koncept, t.j. nabízí nabízí odstupňovanou výšku dna, která tvoří sedák vhodný pro sprchování v tomto omezeném koupacím prostoru.

Sedací vana Estap MINI-S je vhodná pro sprchování, koupaní dětí nebo přepírání či namáčení prádla.

S rozměry 105 x 65 cm patří k nejmenším modelům van v nabídce na českém trhu.

Slovenská společnost ESTAP je tradičním výrobcem ocelových smaltovaných van, sprchových vaniček, hydromasážních systémů a sanitárního příslušenství. Ve výrobním portfoliu jsou kromě standardních van i produkty anatomicky tvarované, s integrovanými vanovými madly či protiskluzovou úpravou dna, zájemci o welness mají možnost si vybrat z několika firemních masážních systémů. ESTAP tak patří k několika málo evropským výrobcům, kteří realizují instalace hydromasáží do ocelových smaltovaných van. Kromě standardně dodávaného základního bílého provedení je k dispozici dalších 11 barevných odstínů smaltu. Dodejme, že výrobce ESTAP je majitelem patentovaného know-how tzv. suchého smaltování na elektrostatické bázi - velice sofistikované a ekologické moderní technologie, která je základem kvalitní povrchové úpravy smaltovaných výrobků.

výrobce

Estap

kód výrobku

ESTAPMINIS

druh

sedací

barva

bílá

materiál

ocel smaltovaná

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

105 cm

šířka

65 cm

výška

41 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.