České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Erra ALIX Obdélníkové zrcadlo s LED osvětlením (vertikální)

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Rozměry: 60,9 x 74,5 cm

sleva
24 %

původně 4 990,- Kč

3 792,- Kč

akcenovinka

Standardní zástupce zrcadlové řady Erra ALIX - pěkné obdélníkové zrcadlo s efektním a efektivním LED osvětlením, nabízené ve dvou rozměrových variantách - co víc si od koupelnového zrcadla přát...

Koupelnové zrcadlo Erra ALIX v kostce:

  • rozměry: 609 x 745 x 55 mm (š x v x h)
  • vertikální LED osvětlení v hliníkovém profilu se stínidlem
  • mléčné vypouklé stínidlo s perfektním rozptylem světla (nejsou vidět jednotlivé LED body)
  • elektronický vypínač/stmívač
  • Napájení: 230V/50 Hz
  • Ochrana proti vlhkosti IP63
  • Vyrobeno v České Republice

Osvětlená zrcadla Erra ALIX rozzáří koupelnu díky moderním LED svítidlům, která se postarají o příjemnou atmosféru v jakoukoli denní dobu. Dlouhá životnost LED osvětlení (cca 30 000 hodin) a nízká spotřeba jsou hlavními výhodami oproti klasické zářivce. Zrcadla ALIX jsou dodávána v několika rozměrech. Svým originálním stylem budou vhodným doplňkem každé moderní koupelny.

Český značkový výrobce ERRA již více než deset let produkuje pro tuzemsko i zahraniční trhy kvalitní koupelnový nábytek, zrcadla a osvětlení. V nabídkovém portfoliu společnosti, které se vyznačuje velkou produktovou pestrostí, nalezneme desítky vlastních designových sérií koupelnového nábytku, sledujících jak módní minimalistické tendence současných koupelnových interiérů, tak i retro styl nebo takzvanou koupelnovou klasiku. Veškerý nábytek je vyroben v České republice a dodává se ve složeném stavu. Vysokou životnost a užitnou hodnotu nábytku ERRA zaručují používané kvalitní materiály s širokou škálou barevných provedení v umělé dýze nebo lakovaném MDF. Pracovní mycí a odkládací desky jsou z umělého kamene Rockstone. Mezi detaily, které zpříjemňují každodenní užívání, patří i tiché a bezpečné zavírání dvířek, automatické dovírání zásuvek nebo osvětlení zásuvek LED-diodami. Produkci ERRA doplňují nástěnná, nábytková i toaletní zrcadla, nábytkové galerky do koupelen a designová elektrická svítidla pro osvětlení zrcadel a galerek. České koupelny doporučují výrobky ERRA Vaší pozornosti.

výrobce

Erra

kód výrobku

AL862

tvar

obdélník

šířka

60.9 cm

výška

74.5 cm

rám

ne

fazeta

ne

dekor

ne

osvětlení

ano

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.