České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Roltechnik OUTLET iBATH ASYMMETRIC Offsetová vana

!Zboží má 4 varianty

Zvolená varianta:

Stranová varianta: levá

Rozměry: 150 x 100 cm

sleva
37 %

původně 5 900,- Kč

3 740,- Kč

akcenovinka

Akrylátové vany se staly hitem zejména pro příznivý poměr ceny a kvality. Máte malou nebo atypicky řešenou koupelnu? Asymetrická rohová vana iBATH ASYMMETRIC je převratným řešením, které dokonale pracuje s prostorem. Dopřejte si dostatek pohodlí v kombinaci s úsporou místa! Objevte výborné užitné vlastnosti vany iBATH ASYMMETRIC, kterou můžete mít nyní za neuvěřitelně nízkoucenu! Dokonale promyšlený tvar iBATH ASYMMETRIC je zárukou maximální úspory prostoru. Rohová vana má totiž úhlopříčně řešený vnitřní prostor, který Vám zajistí perfektní komfort a zároveň ušetří místo v koupelně. Pohodlím to však nekončí! Propracovaný design dělá z této vany unikátní kousek, který vnese oživení do každé koupelny.

Spojením kvalitních materiálů vznikl jedinečný výrobek, který svým uživatelům zaručuje dlouhou životnost. Akrylát vyztužený sklolaminátem se vyznačuje vysokou pevností a odolností. Navíc nyní ušetříte na čisticích prostředcích! Vana má totiž vynikající samočisticí schopnost, kterou jí propůjčuje dokonale hladký povrch. Díky němu se ve vaně nezachytávají téměř žádné nečistoty. Praktická bílá barva navíc garantuje čistoskvoucí lesk.Užijte si relaxaci v průběhu koupele! Vana iBATH ASYMMETRIC je navržena tak, aby dokonale přispívala k Vašemu absolutnímu pohodlí.

Roltechnik OUTLET. Prezentují se zde jednak doprodejové značkové produkty ze starších katalogových sérií Roltechniku, dále vybrané výrobky z exportního programu, které nejsou nabízeny v běžné tuzemské distribuci, a konečně výrobky programově koncipované výhradně pro tento pozoruhodný projektRoltechnik OUTLET představuje jedinečnou příležitost, jak za zlomek původních cen nakoupit sprchové kouty, sprchové vaničky, koupací vany, vanové zástěny, hydromasážní systémy a další položky sortimentu sanity a vybavení koupelen - to vše s plnou zárukou, s podporou celostátní servisní a montážní sítě výrobce, a rovněž s jistotou dodávek náhradních dílů. České koupelny jsou smluvním prodejním partnerem konceptu Roltechnik OUTLET a nabízejí jejich kompletní výrobkovou kolekci s rychlou dostupností a za skvělé ceny!

výrobce

Roltechnik

kód výrobku

N-9430000

druh

asymetrická

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

pravá/levá

délka

150 cm

šířka

100 cm

výška

40 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.