České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Aqualine ANTIK Volně stojící vana

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Délka: 155 cm

sleva
13 %

původně 25 990,- Kč

22 611,- Kč

akcenovinka

Pro všechny, kdo rádi vzpomínají - pro všechny, kdo mají slabost pro dobový design a mnoha generacemi prověřené pohodlí - vany Aqualine ANTIK jsou zde za neuvěřitelně nízkou cenu, aby Vám všem udělaly v srdci radost a v koupelně (či jiném interiéru) parádu... Volně stojící krásky na impozantních pochromovaných nohách (pochopitelně součástí dodávky) jsou v obou délkách (155 a 170 cm) zhotoveny z akrylátového/sklolaminátového "sendviče", neodvádějícího svým povrchem pozornost od histoizujícího designu. Buďte v koupelně jako na zámku - s vanami ANTIK to nebude žádný problém!

Výška/hloubka korpusu: 43 cm

Celková výška včetně nožek: 78 cm

Řada Aqualine ANTIK dokazuje, že retrodesign nemusí být doménou výhradně cenově nedostupnýck kolekcí - k potěše mnohých přichází s designovým odkazem na "staré dobré časy" i ve třídě economy! Na uvedení minisérie ANTIK netrpělvě čekala celá řada zákazníků. Navzdory nízkým pořizovacím cenám i zde totiž naleznete ornamentalitě holdující půvaby a důraz na historickou věrnost. Tak tedy zhůru zpátky do viktoriánských časů - Vaší koupelně budou slušet...

AQUALINE je český distribuční koncept zařizovacích sanitárních předmětů, koupelnového vybavení a doplňků pro levné koupelny. Produkty sdružené pod touto komerční linií se vyznačují příznivým poměrem cena/kvalita/užitná hodnota a velmi dobrou dostupností. Ambicí linie AQUALINE rozhodně není konkurovat značkovým výrobcům, ale nabídnout cenově přijatelnou alternativu pro uživatele, kteří si drahé koupelnové vybavení buď nemohou dovolit nebo se z různých důvodů nepotřebují obklopit výhradně značkovými produkty.

výrobce

Aqualine

kód výrobku

AK101

druh

volně stojící

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

155 cm

šířka

73 cm

výška

78 cm

objem

158 l

hmotnost

33 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.