České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Reitano VANITY Sprchový sloup k baterii

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Provedení: chrom

sleva
20 %

původně 11 790,- Kč

9 432,- Kč

akcenovinka

Designová koupelnová série vodovodních armatur Reitano VANITY se rozrostla o tento prvotřídní sprchový sloup v typickém retro stylu. Můžete si díky němu dopřát sprchování pohodlnější než kdy dřív - mimo jiné i díky teleskopické konstruci. Půvaby sloupu vyniknou nejen v tradiční chromované úpravě, ale zejména v patinovaném chromu, který je obzvlášť působivý. Spchový sloup VANITY snadno připojíte na stávající sprchovou či vanovou baterii.

Sprchový sloup Reitano VANITY v kostce:

  • napojení na baterii
  • teleskopická tyč
  • výška 977 - 1302 mm
  • hlavová sprcha o průměru 20 cm
  • sprchový set: ruční sprcha, držák a hadice
  • materiál mosaz
  • povrchová úprava: chrom

Vodovodní baterie Reitano VANITY patří mezi další sérii pákových baterií, které nemohou chybět v nabídce Českých koupelen. Baterie jsou nabízeny ve dvou barevných provedeních, přičemž tělo baterie a hlavní část páky zůstávají vždy v lesklém chromu. Pouze doplňky baterie jako čepička na vršku páky, perlátor, připojovací matky atd. jsou k dispozici v lesklém nebo matném chromu. Baterie jsou vždy prodávané kompletní v předem zvolené barevné kombinaci.

Italská společnost Reitano Rubinetteria je výrobcem vysoce kvalitních designových koupelnových i kuchyňských směšovacích baterií a ventilů. Díky téměř padesátileté tradici a zkušenostem s vývojem a výrobou v této specializaci patří produkty značky Reitano k evropské špičce v oboru; reprezentují elegantní italský styl s důrazem na detail, ergonomii i praktičnost užití. Často inovované výrobní portfolio zahrnuje desítky designových sérií moderních, tradičních i retro konceptů z jakostních materiálů a prověřených komponent. Přísná kontrola všech fází výrobního cyklu koresponduje s továrním certifikátem řízení systému jakosti ISO9001:Vision2000. Poskytovaná obchodní záruka na všechny produkty je 5 let od data prodeje. Společnost Reitano Rubinettera exportuje svou produkci do více než padesáti zemí světa, od devadesátých let minulého století rovněž do České republiky.

výrobce

Reitano

kód výrobku

SET061

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.