České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kolpa San TAMIA Sedací vana

Zvolená varianta:

9 690,- Kč

akcenovinka

Malá, ale šikovná! Představujeme Vám nový přírůstek v kategorii sedacích van značky Kolpasan v naší nabídce - model TAMIA 140/S.

Tato elegantní obdélníková single vana s oválným koupacím prostorem je opatřena praktickým sedákem, který při koupeli jistě ocení starší nebo  tělesně hendikepovaní uživatelé.

S půdorysnými rozměry 140 x 70 cm je sedací vana Kolpasan TAMIA 140/S vhodná i pro úsporná prostorová řešení malých koupelen.

Vanu lze na podélných okrajích osadit i podpůrnými vanovými madly, které přispějí ke komfortu a jistotě při nastupování a vystupování.

Slovinský značkový výrobce sanitárních zařizovacích předmětů - společnost KOLPA SAN - nabízí široké portfolio výrobků pro vybavení koupelen: akrylátové koupací vany ve dvou kvalitativně odlišných liniích, hydromasážní vany, vany sedací i vany s dvířky, vanové a sprchové zástěny, sprchové kouty, sprchové vaničky, sprchové masážní boxy, koupelnový nábytek, koupelnové doplňky, a.j.

Elegantní propracovaný design a dokonalé řemeslné zpracování se snoubí s dobrou kvalitou použitých materiálů a vysokou provozní spolehlivostí finálních výrobků Kolpa San. Přijatelné ceny jsou třešničkou na dortíku tohoto sympatického evropského výrobce.

výrobce

Kolpa San

kód výrobku

TAMIA140S

druh

sedací

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

140 cm

šířka

70 cm

výška

43 cm

objem

135 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.