České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Aqualine Obdélníkový kuchyňský dřez s otvorem pro baterii

Zvolená varianta:

sleva
13 %

původně 790,- Kč

687,- Kč

akcenovinka

AQ5044 - z nabídky nerezových kuchyňských dřezů Aqualine na Českých koupelnách sice nejmenší svými rozměry, ale rozhodně ne výbavou. Tento ocelový krasavec o půdorysných rozměrech 50 x 44 cm je vybaven nejen přepadovými otvory, ale rovněž i otvorem pro stojánkovou baterii.

Tloušťka plechu: 0,8 mm

Řada kuchyňských dřezů economy portfolia Aqualine představuje cenově dostupnou alternativu k tradiční nabídce nerezových dřezů na našem trhu. Za zlomkové ceny Vám na Českých koupelnách nabízíme ucelenou paletu dřezů různých rozměrů a tvarových konfigurací, ze kterého si vyberete jak pro domácnost, tak pro komerční provozy.

AQUALINE je český distribuční koncept zařizovacích sanitárních předmětů, koupelnového vybavení a doplňků pro levné koupelny. Produkty sdružené pod touto komerční linií se vyznačují příznivým poměrem cena/kvalita/užitná hodnota a velmi dobrou dostupností. Ambicí linie AQUALINE rozhodně není konkurovat značkovým výrobcům, ale nabídnout cenově přijatelnou alternativu pro uživatele, kteří si drahé koupelnové vybavení buď nemohou dovolit nebo se z různých důvodů nepotřebují obklopit výhradně značkovými produkty.

výrobce

Aqualine

kód výrobku

AQ5044

materiál

nerez

provedení

zápustné

konfigurace

jednodřez

tvar

obdélník

šířka

50 cm

horizontální hloubka

44 cm

barva

matný nerez

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.