České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Triomini SLIM ROUND Kruhové umyvadlo na desku

Zvolená varianta:

4 690,- Kč

akcenovinka

Elegantní kruhové umyvadlo k instalaci na desku Triomini SLIM ROUND o rozměrech 38,5 x 14,5 cm  (průměr x výška) je z tenkostěnné keramiky. Keramické sanitární produkty Triomini linie SLIM jsou vyrobeny moderní technologií, díky které je tlouštka stěny umyvadel velmi tenká (v rozmezí 3 - 5 mm).

Vysoce estetický vzhled připomíná spíše produkty ze smaltované oceli nebo litých materiálů, ale je to opravdu keramika! Před několika lety ještě běžnými výrobními postupy nevyrobitelný produkt, nyní realita - díky použití hlíny se speciálními příměsemi a extrémně vysoké teplotě vypálení keramického střepu.

Dopřejte si ve své koupelně umyvadlo Triomini SLIM ROUND!

Umyvadlo není opatřeno přepadovým otvorem, doporučujeme tedy použít neuzavíratelnou výpusť, aby se předešlo nebezpečí přetečení.

Hmotnost produktu je 9 kg.

Do designové produktové linie Triomini patří výběr sanitárních zařizovacích předmětů s nevšední koncepcí nebo provedením, které mají ambici odlišit se od běžné produkce konkurence a nabídnout tak zákazníkům moderní neotřelá řešení na poli koupelnového vybavení. Výrobky Triomini jsou výsledkem práce týmu talentovaných designérů a na trhu jsou nabízeny prostřednictvím vybraných distributorů jako limitované edice. Dopřejte si potěšení mít ve své koupelně něco nevšedního!

výrobce

Triomini

kód výrobku

SLM3838

určení

umyvadlo

materiál

keramika

dvojumyvadlo

ne

typ

na desku

odkládací prostor

ne

tvar

kruh

otvor pro baterii

ne

šířka

38.5 cm

horizontální hloubka

38.5 cm

výška

14.5 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.