České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Ravak CLASSIC Dřezová baterie

Zvolená varianta:

sleva
25 %

původně 2 990,- Kč

2 243,- Kč

akcenovinka

Radost na kterou se dlouho čekalo - na jaře 2016 přišel český výrobce Ravak na trh s řadou umyvadlových baterií pro velice oblíbenou koupelnovou sérii CLASSIC. Na Českých koupelnách pochopitelně nemohou tyto velice elegantní pákové armatury chybět, a proto Vám je nyní můžeme nabídnout v jejich úplnosti. Stojánkové a nástěnné modely jsou vybaveny skrytým perlátorem - nedochází tedy k narušení ladných designových linií a kompaktního profilu výtokových ramínek. Třešinkou na dortu se stává prodloužená záruka v délce 5 let!

Ramínko: plně otočné (v rozsahu 360°)

Materiál: pochromovaná mosaz

Kartuš: keramická, 25 mm

Koupelnový koncept Ravak CLASSIC staví, jak už jeho název napovídá, na tradičním přístupu ke koupelnovému designu, povýšeném však o poctivou dávku moderní estetiky, ergonomičnosti a komfortu. Návrhům jednotlivých výrobků série CLASSIC dominují ostře řezané kontury, geometričnost tvarů a vzdušné ladění barev. Důraz je přitom kladen na stylovou provázanost a sladěnost, jejímž smyslem je dosažení jednotnosti celého koupelnového interiéru.

Značkové výrobky RAVAK jsou velmi populární - na stejnojmenného zeleného firemního maskota Žabáka si vzpomene téměř každý. V nabídkovém portfoliu největšího výrobce sanitární techniky ve střední a východní Evropě - tradiční české společnosti Ravak - nacházíme širokou paletu kvalitních sprchových koutů, vanových a sprchových zástěn, sprchových vaniček a akrylátových van, včetně hydromasážních. Kvalita výrobků, moderní výrobní technologie i nadčasovost designu všech produktů odrážejí současný rozmach oboru sanitární techniky. Přesvědčení o tom, že technická dokonalost je samozřejmostí, avšak teprve prvotřídní design otvírá nové dimenze užitné hodnoty výrobků, se stalo východiskem pro úzkou spolupráci firmy Ravak s návrhářským studiem DESIGN A STORZ, která vnesla cenné zkušenosti z oblasti automobilového designu do oboru sanitární techniky. Vysokou kvalitu všech výrobků Ravak garantuje mimo jiné certifikát ISO 9001:2000. Ravak v podání Českých van - pro Vaši koupelnu jen to nejlepší!

výrobce

Ravak

kód výrobku

X070085

typ

dřezová

instalace

stojánková

ovládání

pákové

směšování

mechanické

konstrukce

jednoprvková

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.