České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Roltechnik ACTIVA NEO SEAT Vana se sklopným sedákem/opěrkou

!Zboží má 6 variant

Zvolená varianta:

Délka: 150 cm

Stranová verze: levá

sleva
25 %

původně 14 280,- Kč

10 710,- Kč

akcenovinka

Tak to tu ještě nebylo! Roltechnik uvádí na trh naprosto ojedinělé řešení akrylátové rohové asymetrické vany s vestavěným sklopným sedákem/zádovou opěrkou - model ACTIVA NEO SEAT. Vyrábí se v délkách 150, 160 a 170 cm, v levé a pravé stranové variantě.

Představujeme Vám vanu Roltechnik ACTIVA NEO v rozměrové variantě 150 x 90 cm (délka x šířka), v levé stranové verzi.

Tato novinka je výsledkem spolupráce Roltechniku se sanitárním  designovým studiem FORESEE DESIGN renomovaného italského architekta a designéra Pieta Billekense.

Vana se zabudovaným sklopným sedákem/zádovou opěrkou ACTIVA NEO SEAT vychází ze základního modelu Roltechnik ACTIVA NEO. Sklopný sedák je nainstalovaný v zádové partii vany a poskytuje dokonalé pohodlí při sprchování. Ve zdviženém stavu poslouží jako zádová/hlavová opěrka při koupeli. Chytré, promyšlené a originální!

Sedák je vyroben z odolného sanitárního polyuretanu, který je rezistentní vůči vlhkosti i nečistotám. Měkký povrch sedáku/opěrky  je příjemný ve styku s pokožkou

Vlastní vana ACTIVA NEO je mimořádně prostorná (v nejširší partii má 90 cm) a její oválný koupací prostor zaručuje dostatek místa i pro ramenatější uživatele.

Do promyšleného konceptu van ACTIVA NEO a ACTIVA NEO SEAT patří ještě kvalitní skleněná dvoudílná vanová zástěna BVL(P)2, která zejména v kombinaci s vanou ve verzi SEAT se sklopným sedákem nabízí maximální komfort pro milovníky sprchování.

Ve výrobkovém porfoliu české společnosti Roltechnik lze najít řešení pro každou koupelnu - v nabídce je na výběr z mnoha výrobkových sérií sprchových a vanových zástěn, akrylátových i litých sprchových vaniček, akrylátových van, wellness vybavení (hydromasážní vany, hydromasážní a parní boxy, masážní panely), saun a dalšího sanitárního vybavení v příznivých cenových relacích. Kvalitou a užitnou hodnotou se produkty značky Roltechnik řadí k tuzemské špičce. Zásadními příčinami úspěchu společnosti Roltechnik na českém trhu, ale i ve více než 20 dalších zemích, jsou kvalitní zpracování prvotřídních materiálů, vysoké tempo inovací a individuální přístup k zákazníkům. Při vývoji, výrobě i distribuci je samozřejmostí ohleduplnost k životnímu prostředí. Roltechnik je držitelem certifikátů kvality a enviromentálního managementu podle mezinárodních norem. To vše vytváří základ strategie, díky níž se brand ROLTECHNIK stává jednou z nejdynamičtěji rostoucích značek sanitárních výrobků v regionu Střední a Východní Evropy.

výrobce

Roltechnik

kód výrobku

9840050

druh

sedací

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

pravá/levá

délka

150 cm

šířka

90 cm

výška

46 cm

objem

210 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.